predatorstrike.blogg.se

Berättelser, tips och taktik för att fånga grov Gädda, Gös och Abborre med Bröderna Wård.

Om oss!

Kategori: Om oss

Likt många andra stora brödraskap såsom bröderna Lejonhjärta, Grimm och Blues brother, fast i en tappning som mer skulle kunna jämföras med Rainman och hans bror, kommer även vi att förmedla våran kunskap till omvärlden. Ända sedan jag hittade min bror under en sten i skogen så har vi spenderat mesta delen av våra storslagna liv på vattnet, i ett ständigt jagande efter något större. Som så många av er vet, att när det kommer till fiske så finns det inget fridfullt eller avkopplande med det hela, istället en ständigt återkommande mix av smärta, frustration och uthållighet samt den tillfredställande känslan av att man ibland regerar.

 

Personbeskrivning: Joakim vård, (även känd som Panik) agerar självutnämnd kapten. Likt en stressad ekorre letar han upp produktiva vatten medan han vandrar nedför vertikals allé.

 

 

Personbeskrivning: Andreas vård,(även känd som Lillen den gigantiske) sportfiske akademiker, rockstjärna samt okänt geni, får överhuvudtaget inte köra båten pågrund av sitt tvivelaktiga omdöme.

 

Sidekicks:

Andreas (Anke) Mogren

Daniel (Nissöh) Nilsson

Emilie (Cato) Björkman

Kommentarer


Kommentera inlägget här: